OUR ROOMS

Akomodimi

Dhomë treshe me ballkon

Shtretër komod, 8 – Bazuar në 35 komente

Kjo dhomë treshe ka një ballkon, minibar dhe pamje.

Madhësia e dhomës

35 m²

Akomodimi

Dhomë Katërshe me Ballkon

Shtretër komod, 8 – Bazuar në 35 komente

Kjo dhomë katërshe ka një ballkon, TV kabllor dhe kuzhinë.

Madhësia e dhomës

40 m²

Akomodimi

Apartament

Shtretër komod, 8 – Bazuar në 35 komente

Ky apartament ka një ballkon, hyrje private dhe dysheme me pllaka/mermer.

Madhësia e apartamentit

50 m²

Akomodimi

Dhomë Deluxe Dyshe

Shtretër komod, 8 – Bazuar në 35 komente

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon, hyrje private dhe sobë.

Madhësia e dhomës

40 m²